5 must-have features voor je beste bullet journal

Schrijven

My Lovely Notebook  Dus je wilt een bullet journal beginnen, hè? Je hebt een goede keuze gemaakt. Een bullet journal is iets revolutionairs en erg populair. U kunt de avonturen en prestaties van uw leven gemakkelijk bijhouden. Bovendien kun je het op een heel praktische manier doen – dat wil zeggen met een bullet journal.

Welk formaat Bullet Journal moet ik krijgen? Bullet-journals variëren sterk in grootte, van klein, mini ongeveer 3×4 inch tot grote, acht x tien inch blokken. Maar wanneer u de beste maat kiest, is het belangrijk om na te denken over uw levensstijl. Als je van plan bent veel te schrijven, kun je beter een groter formaat nemen. Hierdoor kun je in één keer meer schrijven en heb je dus veel meer inhoud in je dagboek. Maar als het allemaal om notities gaat en niet zozeer om schrijven, dan ben je misschien beter af met een kleinere pen.

Welke pen is het beste voor bullet-journaling?

De meeste mensen geven de voorkeur aan rollerball-pennen voor bullet-journals omdat ze gemakkelijker mee te nemen zijn en de meeste worden geleverd met een rasterpuntmarkering. Dit zijn de beste bullet-journals omdat u rechtstreeks op de pagina kunt schrijven en als u wijzigingen moet aanbrengen, kunt u wissen wat u hebt geschreven en opnieuw beginnen. Het is ook gemakkelijker om informatie te wissen die oud of verouderd is, omdat u niet door oude bestanden hoeft te spitten.

Welk notitieboek is het beste voor bullet journaling? Sommige mensen houden van het idee om kleinere pennen te gebruiken voor Bullet Journal, dus het hangt af van je eigen persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen vinden dat een grotere, zachter waterbestendige notitieboekje hun favoriet is en dit is meestal het soort notitieboek dat het meest geschikt is om afspraken bij te houden, aantekeningen te maken en andere bullet Journal-activiteiten uit te voeren.

Als je nadenkt over merkpotloden – Je moet altijd op zoek gaan naar kwaliteit als het om pennen gaat, vooral als het gaat om schrijven en journaling.

De beste bullet journaling-pennen worden gemaakt door bedrijven als Parker, Waterman en Nuwa. Deze merken staan bekend om het maken van hoogwaardige pennen die zeer geschikt zijn voor schrijven en journaals. U moet nooit beknibbelen op de kwaliteit van het schrijfinstrument dat u kiest.

De beste pen voor Bullet Journaling is de Waterman Trilobite Plus / Premier Plus – Deze pennen zijn gemaakt door Waterman, een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige schrijfinstrumenten. De Waterman Trilobite Plus / Premier Plus is een van de beste pennen voor het bijhouden van een dagboek vanwege de duurzaamheid en het vermogen om in één kleur naar keuze te schrijven. De grote rubberen band die de punt op zijn plaats houdt, maakt het schrijven comfortabel, zelfs in zweetvochtige omstandigheden. Als je graag een waterdicht, duurzaam schrijfgerei gebruikt, dan is de Waterman Trilobite iets voor jou!

Onze lijst met heel veel bullet journal ideeën bij My Lovely Notebook