Hoe Litecoin te gebruiken

Litecoin

BitcoinMeester – Heb je gehoord over het gebruik van Litecoin? Misschien heb je erover gehoord via andere mensen of via advertenties op de televisie. Het is echter mogelijk dat u niet weet hoe u het correct moet gebruiken. Als u van plan bent geld met Litecoin uit te geven, moet u leren hoe u dit moet doen om er de meeste voordelen uit te halen. Hier zijn enkele basistips voor het gebruik:

Eerst en vooral moet u een locatie hebben waar u uw Litecrae-portemonnee kunt opslaan. Dit komt omdat het belangrijk is dat u een veilige plek heeft waar u uw token kunt bewaren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u deze kwijtraakt. Er zijn veel verschillende locaties waaruit u kunt kiezen, zoals openbare opslagdiensten, banken of zelfs bij u thuis. De beste keuze voor u hangt af van uw voorkeur. Het helpt echt om een back-uplocatie te hebben voor het geval uw portemonnee verloren of beschadigd raakt.

Vervolgens moet u leren hoe u litecoin kunt gebruiken via een online uitwisseling. Er zijn verschillende online Cryptocurrency Exchanges waar u uw token kunt verhandelen. Een voorbeeld van een online uitwisseling is de Litebit. Behalve dat het wordt gebruikt bij bedrijven en online winkels, kunt u litecoin ook op elk moment van de dag gebruiken, zolang u contant geld op zak heeft. En als je een laptop hebt, kun je deze ook op elk moment van de dag gebruiken door de Litebit-desktopclient te downloaden.

Als u klaar bent om daadwerkelijk geld te ontvangen, moet u naar twee soorten betalingen kijken: merchant accounts en private key wallets.

Een verkopersaccount is een account waarvoor u zich aanmeldt via een internethandelaar zoals PayPal of WorldPay. Portefeuilles met privésleutels zijn daarentegen portefeuilles waarvan alleen u en een paar andere mensen toegang mogen hebben tot uw privésleutels. Ze zijn als virtuele creditcards omdat u ze bij een aantal verschillende online winkels gebruikt. Dus welk type betalingssysteem u het liefst heeft, is echt aan u en wat u als consument verkiest.

Nadat je hebt geleerd hoe je Litecoin op deze online uitwisselingen kunt gebruiken, kun je doorgaan naar een ander type uitwisseling, de Litebird. Dit is een nieuwere vorm van uitwisselingsplatform dat meer op een typische debetkaart lijkt, waarbij u uw token in een online account plaatst en deze als een cadeaubon gebruikt. Je kunt ook je eigen gepersonaliseerde Litebird-portemonnee opzetten, zodat je één speciale portemonnee hebt waar alleen jij toegang toe hebt.

Het belangrijkste dat u over Litecoin moet weten, is hoe u het koopt, waar u het koopt en hoe u uw saldo van uw desktopportemonnee naar een andere portemonnee overboekt. In deze gids hebt u geleerd hoe u uw Litecoin-softwareportefeuille kunt gebruiken om er een te kopen, hoe u uw saldo van uw desktopportemonnee naar uw Litebird-portemonnee kunt sturen en hoe u uw saldo kunt overboeken van een Litecoin-uitwisseling naar een andere. Hopelijk heeft dit je geholpen deze opwindende nieuwe technologie te begrijpen. Zorg ervoor dat u de juiste optie voor u selecteert door zorgvuldig uw beurzen en uw portemonnee-opties te selecteren.

Litecoin (LTC) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester