Een waarnemend bureau kiezen

Dienstverlening

Een waarnemend bureau kiezen

Bij het kiezen van een waarnemend bureau is het belangrijk om rekening te houden met het klantenbestand van het bureau. De agent kan al acteurs vertegenwoordigen met hetzelfde uiterlijk en dezelfde stijl als jij. U moet niet werken met een agent die meerdere klanten heeft en de enige agent wil zijn voor een bepaalde acteur. Werk in plaats daarvan samen met een talentenbureau dat je een breed scala aan kansen biedt, inclusief terugkerende rollen. Nadat je een talentenbureau hebt gekozen, begin je met het ondertekenen van contracten en het ontwikkelen van je acteercarrière .

waarnemend agentschap

De primaire taak van een waarnemend bureau is het opsporen van kansen voor hun klanten. Hoewel het belangrijk is om een sterke relatie met een agent te hebben, moet het bureau responsief zijn en de communicatielijnen openhouden. Uw agent moet u tijdig van uw inkomsten kunnen voorzien. Naast het voorleggen van u aan klanten, moet uw bureau bereid zijn u updates en training over uw vaardigheden te geven. Uw contact met de salarisadministratie van uw talentenbureau moet snel en vriendelijk zijn.

De meeste grote talentbureaus werken niet met opkomende acteurs. Focus op kleinere, middelgrote bureaus en connecties als je nog geen reels of credits hebt. Op deze manier kunt u meer persoonlijke aandacht krijgen van een bureau dat meer op u is gericht. Ze hebben ook de neiging om te werken met nieuwere acteurs die een grote kans hebben om in Hollywood in te breken. Overweeg deze bureaus als je een jonge, getalenteerde acteur bent die het potentieel heeft om te groeien en te schitteren.

Klik hier om meer te lezen: Hetsen & Visschers

xml-rpc

Related Posts